Upptäck Våra 1-planshus

Ett 1-planshus erbjuder en smidig och praktisk boendemiljö där alla rum finns lättillgängliga på samma våningsplan. Detta gör det enkelt att röra sig mellan olika delar av hemmet utan trappor, vilket är särskilt fördelaktigt för både yngre barn och äldre familjemedlemmar. Enplanshus är ofta välplanerade för att maximera utrymmet, med både sociala ytor och privata rum som ger balans mellan samvaro och avskildhet. Med en bekväm planlösning och en genomtänkt design är ett 1-planshus det perfekta valet för dem som värdesätter enkelhet och funktionalitet i sitt boende.

1-planshus
värmen

Värmen

  • 141 m2
  • 4 sovrum

Nyckelfärdigt från: 2.990.000

Glasrummet

  • 160 m2
  • 4 sovrum

Nyckelfärdigt från: 4.800.000

Utrymmet

  • 147 2
  • 3 rum

Nyckelfärdigt från: 3.200.000

vitt hus

Glädjen

  • 143 m2
  • 2 sovrum

Nyckelfärdigt från: 3.600.000

Passagen

  • 175 m2
  • 5 sovrum

Nyckelfärdigt från: 3.900.000

mörkgrå barkgrundsbild

Vackert

  • 144 m2
  • 4 sovrum

Nyckelfärdigt från: 3.060.000

mörkgrå barkgrundsbild

Solsken

  • 145 m2
  • 4 sovrum

Nyckelfärdigt från: 3.250.000

Samlingen

  • 188 m2
  • 4 sovrum

Nyckelfärdigt från: 4.200.000

Om våra 1-planshus

1-planshus erbjuder en rad fördelar som gör dem populära bland husbyggare och bostadsägare. Den största och mest uppenbara fördelen med ett 1-planshus är att hela bostaden är placerad på ett och samma plan. Detta innebär att du slipper trappor, vilket gör huset både mer bekvämt och tillgängligt, särskilt för barnfamiljer och äldre personer.

Design och funktionalitet

Våra 1-planshus är designade med fokus på både estetik och funktion. Med en smart planlösning kan varje kvadratmeter användas på ett effektivt sätt, vilket ger en öppen och luftig känsla. Oavsett om du letar efter ett mindre hus för två personer eller ett större familjehus med flera sovrum, erbjuder vi en mängd olika modeller som kan anpassas efter dina specifika behov.

Enplanshus kan också utformas i olika arkitektoniska stilar, allt från klassiska villor till moderna hus med minimalistisk design. Många väljer ett 1-planshus för att få en mer öppen planlösning, där kök och vardagsrum smälter samman och skapar en central plats för socialt umgänge. Stora fönsterpartier är också vanliga i moderna 1-planshus, vilket släpper in mycket naturligt ljus och skapar en känsla av att inomhus och utomhus smälter samman​.

Anpassade planlösningar

En av fördelarna med våra enplanshus är att de kan anpassas efter dina behov. Oavsett om du behöver extra sovrum, ett hemmakontor eller mer förvaringsutrymme, kan planlösningen justeras för att matcha din livsstil. Många av våra husmodeller erbjuder flexibla lösningar, där väggar kan flyttas, rum kan spegelvändas eller ett extra badrum kan läggas till. Denna flexibilitet gör att du kan skapa ett hem som verkligen fungerar för din familj idag, men som också kan anpassas över tid​.

Energieffektivitet och hållbarhet

Energieffektivitet är en viktig aspekt när det gäller våra enplanshus. Genom att använda moderna byggtekniker och högkvalitativa material kan vi erbjuda hus som håller energiförbrukningen nere, vilket inte bara är bra för miljön utan också sänker dina boendekostnader. Många av våra hus är utrustade med energieffektiva fönster och dörrar, välisolerade väggar och tak samt moderna ventilationssystem som bidrar till en jämn inomhustemperatur året om​.

Fördelar med 1-planshus

Förutom den praktiska fördelen att slippa trappor, har 1-planshus en rad andra fördelar. Ett av dem är att de ger en bättre kontakt med trädgården och utomhusmiljön. Eftersom alla rum ligger på markplan, blir det enkelt att skapa naturliga övergångar mellan inomhus och utomhus. Detta kan vara särskilt attraktivt om du planerar att anlägga en uteplats eller trädgård som en förlängning av bostaden.

1-planshus är också mindre skuggande än flervåningshus, vilket ger mer ljus till trädgården och andra utomhusytor. Om du väljer ett 1-planshus i vinkel får du dessutom en skyddad uteplats som är idealisk för de svenska somrarna, med lä för vind och insyn​.

Livskvalitet på ett plan

Att bo i ett 1-planshus kan innebära ett bekvämare och tryggare boende, inte bara på grund av att du slipper trappor, utan också för att hela familjen är samlad på samma plan. Detta skapar en mer sammanhängande boendemiljö och gör det lättare att hålla kontakten mellan olika rum. För äldre personer eller de med nedsatt rörlighet, är ett 1-planshus ett utmärkt val då det minskar risken för olyckor och gör det lättare att röra sig i hemmet utan hinder​.

Anpassade lösningar för framtiden

Oavsett om du letar efter ett kompakt 1-planshus för en mindre tomt eller ett större hus med rymliga sociala ytor, har vi modeller som passar alla behov. Våra 1-planshus erbjuder en perfekt balans mellan design och funktion, där både små detaljer och stora val påverkar ditt hem för många år framöver. Vi hjälper dig att skräddarsy ditt hus så att det passar just din livsstil och framtida behov​. Här kan du läsa mer om 1-planshus.

1-planshus, glas
1-planshus

Få en offert

Skicka dina önskemål genom att fylla i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom 48 timmar.


    Namn:

    E-mail:

    Telefonnummer:

    Välj Husmodell

    Välj takhöjd

    Välj storlek på hus

    Ladda upp en ritning/bild

    Meddelande:

    This will close in 0 seconds