Hem / Att bygga hus / Standard & Tillval / Innerdörrar

Innerdörrar

Våra innedörrar finns i flera olika modeller och material. Oavsett om du vill ha en modern, minimalistisk design eller något mer klassiskt, kan vi erbjuda rätt lösning för varje rum i ditt hem.

Vi erbjuder ett brett urval av tillval som du kan skräddarsy för att passa just dina behov och preferenser. Vårt fokus ligger på att kombinera stil och funktion med hållbarhet och långvarig kvalitet. Här är några av våra partners:

Köksinredning
Köksinredning
Köksinredning

Skapa Ett Stilfullt Hem med Innerdörrar

Att välja rätt innedörrar är en viktig del av att skapa ett hem som är både funktionellt och estetiskt tilltalande. Hos SMARTA HEM erbjuder vi en mängd olika dörralternativ som du kan välja mellan när du bygger ditt drömhus. Här är en guide för att hjälpa dig att förstå vad du ska tänka på när du väljer innedörrar till ditt nya hem.

Olika Typer av Innedörrar

1. Släta Dörrar
Släta dörrar är ett utmärkt val för den som uppskattar en minimalistisk och modern estetik. Dessa dörrar har en enkel, jämn yta som kan målas eller lackas i valfri färg för att matcha ditt hems inredning. De är ofta tillverkade av trä eller MDF och ger ett stilrent utseende som passar många olika inredningsstilar.

2. Paneldörrar
Paneldörrar är perfekta för den som vill ha en mer traditionell och klassisk look. Med sina distinkta paneler skapar de djup och struktur och kan ge ditt hem en tidlös känsla. Du kan välja mellan enkla och komplexa mönster, beroende på vilken stil du önskar. Paneldörrar finns i olika utföranden, från en- till flerpaneliga.

3. Glasdörrar
Glasdörrar är ett utmärkt val om du vill maximera ljusinsläppet och skapa en känsla av öppenhet mellan rum. De är särskilt lämpliga för områden där du vill ha både ljus och integritet. Med olika typer av glas – klart, frostat eller mönstrat – kan du anpassa insynen och ljusflödet efter dina behov.

4. Skjutdörrar
Skjutdörrar är både praktiska och eleganta, särskilt i mindre utrymmen där en vanlig dörr skulle ta upp för mycket plats. Dessa dörrar glider smidigt längs en skena och sparar utrymme samtidigt som de ger en modern och stilren touch till ditt hem. De är också bra för att skapa flexibla rumslösningar.

5. Fällbara Dörrar
Fällbara dörrar är en flexibel lösning som kan öppna upp stora ytor när du behöver det. Dessa dörrar kan vara särskilt användbara i rum som används för olika ändamål. När du öppnar dem skapar du en större, öppen yta som kan anpassas efter dina behov.

Materialval och Stilar

1. Trä
Trä är ett traditionellt och populärt val för innedörrar. Massivt trä ger ett robust och varmt intryck, medan faner och MDF erbjuder en mer kostnadseffektiv lösning med liknande estetik. Trä kan enkelt målas eller lackas för att anpassas till din inredning.

2. MDF
Medium-Density Fiberboard (MDF) är ett prisvärt material som ofta används för moderna dörrar. MDF-dörrar erbjuder en slät och jämn yta som kan lackas i önskad färg. De är lätta att installera och underhålla och passar bra i många olika inredningsstilar.

3. Metall
Även om metalldörrar inte är lika vanliga för inomhusbruk, kan de vara ett bra val för vissa designstilar. De erbjuder ett industriellt utseende och hög hållbarhet. Metalldörrar är också behandlade för att motstå korrosion och slitage, vilket gör dem till ett långvarigt alternativ.

Anpassning och Installation

När du bygger ditt hus med SMARTA HEM får du möjlighet att välja bland ett brett sortiment av innedörrar som passar dina specifika behov och smak. Vi arbetar tillsammans med dig för att säkerställa att varje dörr inte bara är funktionell utan också harmoniserar med din övriga inredning. Även om vi inte säljer dörrar direkt, hjälper vi dig att välja och installera dem på bästa sätt för att säkerställa att de passar perfekt in i ditt nya hem.

Vårt team på SMARTA HEM är här för att stödja dig genom hela processen, från val av dörrar till installation. Med vår expertis och vårt fokus på kvalitet kan du vara säker på att dina innedörrar kommer att bidra till att skapa ett hem du verkligen älskar. Kontakta oss idag för att diskutera dina dörrbehov och få hjälp med att välja de perfekta innedörrarna för ditt drömhem.

Få en offert

Skicka dina önskemål genom att fylla i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom 48 timmar.


    Namn:

    E-mail:

    Telefonnummer:

    Välj Husmodell

    Välj takhöjd

    Välj storlek på hus

    Ladda upp en ritning/bild

    Meddelande:

    This will close in 0 seconds